Главная
Инспекционный орган
Структура
Устав
Стратегия
Բյուջե
Вакансии
Քաղաքացիական ծառայության համակարգ
Закупки
Համագործակցություն
Евразийский Экономический Союз
Продовольственная и сельскохозяйственная организация ООН (FAO)
Центр развития села и агробизнеса (CARD)
Международная финансовая корпорация в Армении (IFC)
Թվինինգ
Консультативная группа ЕС
Надзор
Ստուգումների ծրագիր
Результаты инспекции
Контрольные списки
Դիտարկումներ
Մշտադիտարկումներ
Пограничный контроль
Ресурс центр
Потребитель
Хозяйствующий субъект
Ներմուծում, արտահանում
Реестр
Правовые акты
Безопасность пищевых продуктов
Законы
Решения правительства РА
Приказы начальника службы
Ветеринария
Законы
Решения правительства РА
Приказы начальника службы
Фитосанитария
Законы
Решения правительства РА
Приказы начальника службы
Международные законодательные акты
Урегулирования ЕЭС
Другие
Информационный центр
Новости
Отзывы СМИ
Объявления
Фотогалерея
Видеогалерея
Полезная информация
Связь
Написать письмо
Следить за письмом
Формы обращений
Контакты
Հայ
Рус
Анализ рисков и критические контрольные точки
Home
/
Анализ рисков и критические контрольные точки
Анализ рисков и критические контрольные точки
Ashot Yeghiazaryan
2018-01-08T17:25:13+00:00
Анализ рисков и критические контрольные точки
Վտանգների վերլուծություն և հսկման կրիտիկական կետեր (ՎՎՀԿԿ-HACCP) համակարգի ներդրման համառոտ ուղեցույց
Մրգերի և բանջարեղենի պահածոների արտադրություններում վտանգի վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի համակարգի ներդրման ուղեցույց
Միս-մսամթերքի արտադրություններում վտանգի վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի համակարգի ներդրման ուղեցույց
Կաթի և կաթնամթերքի արտադրություններում վտանգի վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի համակարգի ներդրման ուղեցույց
Բնական հյութերի և հանքային ջրերի արտադրություններում վտանգի վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի համակարգի ներդրման ուղեցույց
Հանրային սննդի հաստատություններում վտանգի վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի համակարգի ներդրման ուղեցույց
Ալկոհոլային խմիչքների արտադրություններում վտանգի վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի համակարգի ներդրման ուղեցույց
Ձուկ-ձկնամթերքի արտադրություններում վտանգի վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի համակարգի ներդրման ուղեցույց